#herbata #herbatacodzienna
Zajebisty content! Po latach kawy specialty mam ochotę w końcu bardziej "wejść" w herbatę. Będę obserwował z zaciekawieniem.
@TheLastOfPierogi ja już czekam na opisy wspomnianych przez Ciebie pu-erh które sam dojrzewasz.
@lechu100000 byłbyś ew. zainteresowany wpisem o dojrzewaniu pu erhów? Wydaje mi się, że to ciekawy temat - shu leżakuje w torbach, sheng trzymam oddzielnie w pudełkach plastikowych, ale najciekawsze jest chyba moje przedszkole, gdzie trzymam młode ciastka ze specjalnie kupionym shengiem
@TheLastOfPierogi zdecydowanie! Ja mam obecnie u siebie ciastko shu i bloczek sheng (oba 14+ letnie od producenta), ale warunki i sposób przechowywania raczej przerwały proces dojrzewania...
Chętnie poznam "hejto-sposoby" na domowe dojrzewanie w Polsce
Zaloguj się aby komentować