#gotujzhejto #pizza
@A_I wyglada jak byś ciasto miał na mące 00 👌 klasa
@mBank mąka 00 do pizzy z dino, a jakościowo jak oryginalna włoska : >
Smacznego, firma jest nie ważna, uwierz przerobiłem gatunków maki od różnych dostawców i tych premium i tych najtańszych - jest to jeden chuj..
@mBank ano właśnie, ostatecznie nic nie zastąpi dobrego przygotowania ciasta żeby zdążyło odpowiednio wyrosnąć i dojrzeć
@mBank ja testowalem 00 marki auchan i caputto. Niesety z auchana wyszla duzo gorsza, podobnie z Basią 00. Musze zobaczyć ta z Dino.
@Capo_di_Sicilia Zły zaczyn, inna temperatura garbowania, krótsze garbowanie, wiele czynników może dać Ci błędny wynik, ja przerobiłem tyle gatunków maki pracując swego czasu w cateringu ze nie wmówicie mi ze ma ona znaczenie 👌
Garbowanie > garowanie*
Ok. Widze, ze wiesz co mowisz. Ja pizze robię od święta xd
Nie gatunków a firm* gatunki maja znaczenie👌
Wyglada fajnie
W czym pieczesz ?
@Dzielny piekarnik elektryczny góra-dół 300 stopni na kamieniu takim grubszym, z 3 cm ma
A jak chcecie sobie taką upiec, to robiłem z przepisu od top gara, polecam
@Gepard_z_Libii
@A_I
wygląda super
@A_I nawet nie wiedziałem że tu siedzisz bo nick nie ten xS
Zaloguj się aby komentować