#gotujzhejto #gotowanie #jedzzhejto #jedzenie #diy
@dildo-vaggins ale bym zjadł taką kanapeczkę z tym schabem. Z baleronem w sumie toże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@karek_jaczynski zawsze
@dildo-vaggins po co się parzy?
Żeby pozbyć się różnych drobnoustrojów. Wedlina jest też delikatniejsza i ma dłuższą trwałość .
@dildo-vaggins W stosowaniu czosnku niedźwiedziego zawsze odstręczała mnie konieczność znalezienia niedźwiedzia i namówienia go żeby trochę sprzedał.
Da się to jakoś obejść?
Gx
Błędy. Mięso jest okropne. Jem ale mało
@dildo-vaggins mogę zostać Twoim kolegą? dzielisz się z kolegami wyrobami może?
@wombatDaiquiri nie mam kolegów wiec z przyjemnością, nawet domowym destylatem ugoszczę do tego mięska
Pozdro mordeczko 😁
@dildo-vaggins piękny baleron.
@dildo-vaggins ale bym bral… troche chlebka musztardki kropla kieleckiego i wchodzcie we mnie wy pyszne skurwysyny!
Zaloguj się aby komentować