Dodaje post-podziękowanie dla @Bankrut.pl za jego pizzowe wpisy i natchnienie mnie do rozpoczęcia własnej przygody. Co prawda nie w czerwonym Ferrari a w grillu gazowym na kamieniu ale też wchodzi Muszę jeszcze udoskonalić rozciąganie ciasta i pobawić się z hydracją ale i tak jestem zadowolony z efektów.
#gotujzhejto #pizza #jedzenie
74989e27-d936-4094-a45c-e5a324d8caa1
Mr_Cucumber

@myxomathosis Wszystko ładnie, pięknie ale co tak ubogo sera? placuszek ładnie wyrośnięty

myxomathosis

@Mr_Cucumber bo przeterminowany był to dałem mało xD

wiacus

Mordo ale serek pod składniki. Nie chcemy żeby nam się szynka gotowała pod serkiem tylko piekła.

myxomathosis

@SUQ-MADIQ dzięki, zawsze dodaje karczochy ale akurat mi się skończyły. Mamy fajny sklep włoski niedaleko więc sobie na weekend kupię

GordonLameman

Dobrze wygląda!


Na jakim grillu?

myxomathosis

@GordonLameman weber spirit

rakokuc

@myxomathosis brak podanych składników i dokładnego opisu procesu wytwarzania, także wołam pizzowych neofitów z KMP i będziesz się pan tłumaczył.

myxomathosis

@rakokuc obiecuję poprawę

Zaloguj się aby komentować