Dajcie pioruna na tego pięknego skurw****a.

Jutro leci na grilla, ale ślinka cieknie już dziś.

Podam go sobie z masłem czosnkowym i rozmarynem, ziemniakami pieczonymi na grillu i lekką sałatą lodową z pomarańczą.

800g, cote de beef
oczywiście sezonowany.

#gotujzhejto #jedzenie #grill #gotowanie
65ad12db-b030-4fc9-acf4-e9927a9439fa
5b0b6991-5514-4c58-a22e-6f1e82b35244
Parigot

Za prawidłowy kawał mięcha należy się piorun

sierzant_armii_12_malp

@GordonLameman Wywal tę sałatę i pomarańczę. Wege jesteś, czy co?

ColonelWalterKurtz

Piękny! widzę, że selgros był grany? Byłem, widziałem, że mają tam ładne sezonowane na zimno steki. I to w bardzo przyzwoitej cenie!

GordonLameman

@ColonelWalterKurtz

owszem, selgros.

korcilo mnie żeby kupić przez internet, ale wygrał selgros bo decyzja że jednak chce steka zapadła spontanicznie


ten kawałek wyszedł jakieś 84 zeta, więc przyzwoicie

Iknifeburncat

@GordonLameman nie jem mięsa od lat, ale tego skurczybyka to sam bym opierdolił.

Zaloguj się aby komentować