#kawa #chwalesie
@mapache ja się chyba nigdy nie nauczę, tyle poradników oglądałem a nadal nie potrafię
@mapache Gdyby za każdym razem wychodziło to samo to byłoby nudno
@Lubiepatrzec no właśnie nie, to wtedy oznacza ze już ogarniam dany wzorek i mogę przejść do kolejnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) to by było ciekawsze
@CzosnkowySmok mi baaaardzo dużo czasu zajęło poprawne spienianie mleka, jak już ogarniesz mleko dobrze to sam wzorek jakiś podstawowy typu serce to nie problem
@Moose może cię zaskoczę ale koniec końców tą kawę się pije więc i tak wzorek znika po pierwszym łyku ( ͡° ͜ʖ ͡°) swoją drogą, pewnie wiele razy to słyszałeś, ale polecam odstawić cukier. jak się odzwyczaisz od cukru to będziesz miał na niego większą wrażliwość, i wtedy nawet kawa z ciepłym mlekiem, podkreślam ciepłym mlekiem, sama w sobie będzie słodka
@mapache próbowałem sie bawić w latte arty, filanie odpusciłem. Po wymieszaniu kazda wyglada tak samo XD
@Moose
Żona się śmieje, że jestem uzależniony
bo jesteś, tak jak wiele ludzi. sam też byłem i pewnie dalej jestem uzależniony od cukru, więc wiem co mówię
co do zimnego mleka że można od razu pić, to odpowiednio zrobione kapuczina czy latte też się nadaje od razu do picia, wręcz powinna. jeżeli nie to oznacza że mleko jest przegotowane
@dru_gru niby tak ale jak kolega przychodzi to można mu zrobić serduszko
Zaloguj się aby komentować