#gotujzhejto #grill #jedzenie
@siRcatcha dej
co tam za polewacza do kiełby ustawiłeś bokiem, żeby nie wyszło że to jakieś gwintowe mocne 12%? (☞ ゚ ∀ ゚)☞
@VonTrupka a to estrella, piwko katalonskie w wiekszych butelkach, zeby nie trzeba bylo za czesto chodzic
@siRcatcha no wygląda jak butla po winie
@VonTrupka najlepiej jak ktos nie zalapie I sie przyglada jak trzecia butelke zeruje I chodze jak nigdy nic hahaha dobry lagerek
@siRcatcha ale kozacki grill!
@imnotokej mam taki sam tylko z żeliwnym rusztem. Jest mega chujowy.
@PanNiepoprawny mi dobrze sluzy juz ponad 2 lata i sobie chwale
@siRcatcha cienka blacha i cały worek brykietu na raz żeby to gówno w ogóle nagrzać i utrzymać temperaturę
@PanNiepoprawny to chyba masz jakis inny, zwykle 1/3 worka brykietu mi starcza. Pol worka zwyklego to musze chlodzic.
@siRcatcha taki mam. Używasz węgla czy brykietu?
@PanNiepoprawny ten twoj jest bardzo podobny (t opwszystko i tak chinszczyzna), mozliwe, ze wykonanie z innych materialow (widac lekkie roznice na fotce, jak np front czy gorna pokrywa.
Najczesciej lece na weglu, w ten weekend rozpalilem brykietem i dosypalem pozniej wegla. przy rozpalaniu jak zamknalem pokrywe to minuta dziesiec 500C zlapal. ze zdjecia wynika ze masz inne troche wloty powietrza po bokach, moze slabo ciagnie? no i jeszcze jak masz ze szpara nad pokrywa? U mnie jest na jakies 2mm. Z minusow to jak mocno pada i nie nakryje go (stoi na zewnatrza caly rok) to woda nakapie na szuflade w srodku.
@siRcatcha na moim jak jest 200 to jest święto. Tyle że ja rozpalam używając komina i potem przesypuję
Zaloguj się aby komentować