@zosiasamosia1 amator, 10 l gar w tydzień.
@AdelbertVonBimberstein samemu? XD porzygałbym sie po 4 dniu. Ale kończy mi sie już to w poniedziałek gotuje 8 litrów flaków XD
@zosiasamosia1 żona trochę zjadła ale większość sam.
Kilogram dziennie to luzik. Kalorii nie dużo, zdrowo i pożywnie. xD
@AdelbertVonBimberstein No dokładnie. Chyba top tier polskiej kuchni.
@zosiasamosia1 tu makrosy mojego bigosu na wołowince, schabie, kawałku boczku i fajnych kiełbasach dosyć chudych. Nie jest źle.
@AdelbertVonBimberstein no w cholere dobrze. 500 gieta, 2 kromki chleba i na luzie najedzony
@zosiasamosia1 oo, jeszcze trochę bardziej czerwony i mógłbym pomylić z moim
@NiebieskiSzpadelNihilizmu w Auchan widziałem takie ścinki sprzedawane za 30% ceny. Pakowane były i leżały tam gdzie mięso. Muszę się przejechać next time. Tu dałem dużo kiełbaski bo była w Lidlu jakaś promka po 10 zł za kg była. A no i jeszcze 1 raz dałem pieczarki. Uważam że nic nie zastąpi lesnych - pieczarki za mało aromatu mają i jakieś takie żelkowate.
A koncentrat oczywiście musi być xd daje praktycznie do wszystkiego xd zawsze mam passata albo koncentrat w domi
Trochę mało zróżnicowanego mięska
Zaloguj się aby komentować