#gotujzhejto #jedzenie #pizza #pieczzhejto #upomidora
@chwastyodkuchni Jeszcze jakieś dwa miesiące i będę miał gdzie upiec własną
@chwastyodkuchni dzisiaj mnie naszło na zrobienie, ale nie mam droźdżów
@slynny_skorpion W żabce powinny być suche.
@chwastyodkuchni panie, nie będę 3km jechał po drożdże
@slynny_skorpion To zapiekanka zostaje
@chwastyodkuchni nic juz nie robię dzisiaj, jutro kupię i zobaczymy, może na tygodniu.
Jest okrągła, ma składniki także jak to mawiał Nakoulma "Będę go zjad"
Pizzka na niedzielny wieczór, to jak wolny poniedziałek. All inclusive.
@4Sfor Jutro mam jeszcze wolne
@chwastyodkuchni I no połączyłem kropki. jak zwykle
@chwastyodkuchni z przepisu fodemporera?
@chwastyodkuchni ja jak nie mam czasu to robię jak szwed
@PlatynowyBazant20 Szkoda, że papier do pieczenia jest tylko do 220 st powyżej jest szkodliwy.
@chwastyodkuchni w piekarniku (do300stopni) robiłem na blaszkach z dziurkami, bez papieru, teraz to na kamieniu w piecu ala g4ferrari
@PlatynowyBazant20 Mam czerwone ferrari ale na kamieniu w piekarniku przy 270 lepsza klasyczna mi wychodzi a napletany dawno nie robiłem .
@chwastyodkuchni piekarnik nie jest zły, tylko długo się nagrzewa
Ale ładna pizza, a co to jest to czarne?
@Hajt Oliwki?
Zaloguj się aby komentować