emdet
Gruba ryba
Było zrywanie, a teraz gar załadowany! Ktoś zgadnie co z tego wyjdzie?
#przetwory #gotowanie
#przetwory #gotowanie
@lagun oby nie xD
@emdet dżemor.
@Lubiepatrzec poniekąd! Ale do żadnych moich przetworów nigdy cukru nie sypię.
@emdet czyli jakieś powidła/konfitura.
@Lubiepatrzec ano, powidła. Gotowane kilka dni aż będą odpowiednio gęste. Znaczy mam przynajmniej taką nadzieję, że wyjdzie, bo z winogron jeszcze nigdy nie robiłem
@emdet jak będziesz gotował wystarczająco długo to wszystko zrobi się gęste
@Lubiepatrzec wszystko mówisz? Trzeba to kiedyś sprawdzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@emdet Nie chciałbym cię zniechęcać, ale spodziewaj się kryształków kamienia winnego w gotowym wyrobie.
@UncleFester A co to takiego?
@emdet mmmm stopy
Zaloguj się aby komentować