Boczek peklowany 14 dni na sucho. Wędzenie 4 h wiśnia i olcha.
@Dzienpachniejakpoczatek wygląda mega, pomimo, że jak na mój gust za chudy
@Dzienpachniejakpoczatek https://www.youtube.com/watch?v=34C_KrFaSP8 w punkt świnia dla wegetarianina
@Dzienpachniejakpoczatek Już czuję teksturę tego tłuszczyku na podniebieniu
@Dzienpachniejakpoczatek opie ja wiem że inflacja ale co taki chudziutki?
@mike-litoris @Pan_Wiesio
Kurde bo jak miesiwo kupowałem to był albo sam tłuszcz albo takie więc nie było za bardzo wyboru.
@Dzienpachniejakpoczatek elegancko
@lexico A kabanosy z papryką jak wyszły?
@Niewiemja Było 0.3
g na kg twojej papryki dodane ostatecznie. Były radioaktywne, rodzinka wszamała od razu.
Zaloguj się aby komentować