Ahh pyszne. Niebo w gębie, piekło w dupie.
#jedzenie
e5423eda-b897-458f-9f1b-e6564e335d64
Opornik

@Tapporauta Nie wierzę Ci.

Tapporauta

@Opornik od zawsze lubimy ostre z różową. Te 2x jemy sobie razem, bo jeszcze akceptowalny poziom XD

endorfiny porównywalne z dobrym cardio :)

Opornik

@Tapporauta ziomeczku ja też uwielbiam ostre jedzenie i ostry kebzy i tak dalej i zupki ostre, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby mnie piekło na wylocie.

Może m stare boomery mam mocniejsze dupy, bo nas PRL ruchał za młodu.

Może nie rozumiemy współczesnych dowcipów.

Tapporauta

@Opornik teraz rozumiem. Może masz sprawniejszy wylot ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Każdy ogranizm jest inny. Ja na przykład nie mam nigdy problemu z ostrymi potrawami jeśli o żołądek. Wyznacznikiem naprawdę ostrego jest u mnie czkawka, ta z mimowolnego skurczu mięśni kiedy kapsaicyna przedostaje się ściankami przełyku do przepony.

Opornik

@Tapporauta okej Ale na serio pytam, to naprawdę nie jest mem?

Tapporauta

@Opornik tu akurat zarzuciłem tylko tekstem z Bomby, piekło 2 razy to po Trinidad Scorpion, słabsze papryczki nie mają aż takiej mocy i żołądek daje radę je przetrawić.

Klamra

@Tapporauta Nie jem takiego plastiku, ale tyle tego wrzucanie, że aż chyba kupię i sprawdzę, czy rzeczywiście pali dwa razy (° ͜ʖ °)

Taxidriver

@Klamra nie pali dwa razy, jest pikantne ale dla kogoś kto, nomen omen, liznął ostre sosy, to to jest zwykła popierdułka.

koszotorobur

@Tapporauta - to nie wsadzaj do dupy

Felonious_Gru

@Tapporauta to nie ma żadnego smaku, po prostu chamska ostrość.

Jak nie lubisz ostrego to szkoda się katować, a jak lubisz ostre to szkoda się katować

pierogo

@Tapporauta Co on taki mokry, nie odlewasz wody przed dodaniem sosu?

sleep-devir

@pierogo dokładnie, jak zupa to wygląda a to NIE powinna być zupka chińska

Tapporauta

@pierogo to zależy czy jem sam, jak z różowym paskiem to zostawiam normalną ilość wody, ona tych bardziej w stylu dań nie lubi.

trippy2137

Kumplu ale to chyba nie tak się robi :( no chyba że mi już się coś pojebało. Zalewasz makaron wrzątkiem jak napecznieje to wylewasz zostawiając tylko jakieś 50ml (?) potem dopierdalasz tego sosiwa. Chociaż powiem ci szczerze tak samo zrobiłem na początku xD woda saszeta i wyszła mi zupa

Zaloguj się aby komentować