Wczoraj Ramenik zrobiłem, wyszedł perfekcyjnie Ew. Mogłem dać dycko mniej sake i troche więcej katsobushi ale z pracy za mało wziąłem.
Tak mi sie to zdjecie spodobało aż mam je na tle.
Ramen na bulionie wołowym, zdjęcia z wczoraj jeden bez jaja drugi z jeden z świnka drugi z kurką, nie chciało mi sie piec boczku ani robić szarpanej wołowiny bo mi i kobiecie w sumie smakuje w tym wydaniu
Tak mi sie to zdjecie spodobało aż mam je na tle.
Ramen na bulionie wołowym, zdjęcia z wczoraj jeden bez jaja drugi z jeden z świnka drugi z kurką, nie chciało mi sie piec boczku ani robić szarpanej wołowiny bo mi i kobiecie w sumie smakuje w tym wydaniu
@zjadacz_cebuli tu nawet masz z poprzedniej mojej pracy Ramen z kotletem zobacz nawet i ogórek sie znalazł
@mBank zjadłbym taki ramen w wersji polskiej ༼つ ◕_◕ ༽つ
@krokodil3 Cała magia ramenu tkwi w bulionie, jeżeli zredukujesz sobie dobrze rosołek żeby był intensywny uzyskasz swój Polski Ramen
Ramenow na dany moment jest rożna gama restauracje niektóre nawet robia zwykły rosół dodając do niego ciemny sos sojowy i srirache, podgrillowanego kurczaka i jest to rzekomo Ramen tak wiec na obecne czasy można sie pogubić.
Ja robiąc rosół w domu w garze 10L zostaje mi 5L bulionu który jem, używam do gotowania. Niektórzy z 10 redukują na 3/4 a gdy robię Ramen redukuje na 3L z 10
Zaloguj się aby komentować