#nietylkomielonka #gotujzhejto #jedzenie
Where polski kawior - kaszanka?
@RACO o tam, miedzy cebula
Trzeba sie tylko dobrze przyjzec.
@Mielonkazdzika kwiatek Ci się przewrócił do patelni z cybulko chyba
@Mielonkazdzika nie wszyscy znają to nadjedzenie
@Mr.Mars Tylko do kaszanki tak jak do wątróbki najpierw podsmaża się samą cebulę.
@Belzebup zdradze ci tajemnice, mozna najpierw dac kaszanke.
Ogolnie to mozna robic jak kto lubi ¯\_(ツ)_/¯
@Mielonkazdzika Można tylko po co tracić na smaku? ¯\_(ツ)_/¯
@Belzebup a bo to sa rozne metody, ja kaszanke robie dosc dlugo. Wczesnie dodana cebula sie przypala. Za to krotko smazona kaszanka gozej mi smakuje.
@Mielonkazdzika No ale wiem, więcej czasu i mycia ale cebule na niskim ogniu na smalcu/maśle na początek tak by się poddusiła i tu stopień koloru wedle upodobania i out z patelni, na nią kaszankę i pod koniec znowu dodajemy cebulę.
@Belzebup tak wlasnie robie watrobke. A kaszanke mozna powiedziec ze dusze, i podpiekam.
@Mielonkazdzika No ale wtedy nie masz kontroli nad cebulą, a może robię tak tylko dal tego, że każdy u mnie w domu lubi inny stopień wysmażenia?
Zaloguj się aby komentować