Kurde faja nie idzie zalaczyc fotki w formacie heic
Zacniutki
Wygląda mega!
Pieczesz szwem do góry?
@Jan_Pawunon_von_Bonk najgorze jak taki ładny i pachnący wychodzi, bo się chce zjeść na raz xD
@mejwen mozna jesc. Jakby ZBog nie chcial, zebys zjadl na raz to by go takiego fajnego i pachnacego nie zrobil
Osobiście preferuję żytnie chlebsy. Od tego jednak ciężko było by mnie odciągnąć
@Jan_Pawunon_von_Bonk Tę pęknięcia smakują najlepiej
@tptak nie, zawsze do dołu ale też formując kulkę używam takiego samego protokołu jak przy robieniu kulek do pizzy więc szew praktycznie nie istnieje.
@parabole kiedy bylem zafixowan na żytnich ale przeszł mi jak dostałem gar żeliwny. Teraz tylko leci vermont i drugi raz taki na durum bo mam kilka kg semoliny włoskiej.
Zaloguj się aby komentować