W nocy zrobilem wolowe ragu, mniej wiecej z tego przepisu:
https://www.garlicandzest.com/instant-pot-beef-ragu-w-slow-cooker-stove-top-methods/
Wyglada jak wyglada, ale wyszlo naprawde dobre
#nietylkomielonka #gotujzhejto #jedzenie #gotowanie
c5b19f6f-66c7-46f2-bcd0-492a0234f0b9
17ad0267-0332-486d-b3a8-e827b72f7397
9b67be9c-c82a-4189-9744-3f7fe119342e
LondoMollari

@Mielonkazdzika Z garnkiem ciśnieniowym nie trzeba nawet mielić. Cykl 30 minut przed właściwym gotowaniem, i wołowinę po prostu można poszarpać - mi taka faktura nawet bardziej podchodzi niż mielenie.

Mielonkazdzika

@LondoMollari tak, taka poszarpana wolowina tez jest pyszna.

Fly_agaric

Zajebiocha, ale czemu aż tak tłustą wołowinę wziąłeś? Sam nie lubię tej najchudszej, ale 20% to danie będzie ciężkie.

20% to dobra do burgerów.

Mielonkazdzika

@Fly_agaric plus za spostrzegawczosc pyszny tluszcz wyladowal w sloiku. Bedzie do pieczonych ziemniakow i nie tylko.

7bf02389-9855-47ca-9767-073d8c5f34e4

Zaloguj się aby komentować