W nocy zrobilem wolowe ragu, mniej wiecej z tego przepisu:
https://www.garlicandzest.com/instant-pot-beef-ragu-w-slow-cooker-stove-top-methods/
Wyglada jak wyglada, ale wyszlo naprawde dobre
#nietylkomielonka #gotujzhejto #jedzenie #gotowanie
https://www.garlicandzest.com/instant-pot-beef-ragu-w-slow-cooker-stove-top-methods/
Wyglada jak wyglada, ale wyszlo naprawde dobre
#nietylkomielonka #gotujzhejto #jedzenie #gotowanie
@Mielonkazdzika Z garnkiem ciśnieniowym nie trzeba nawet mielić. Cykl 30 minut przed właściwym gotowaniem, i wołowinę po prostu można poszarpać - mi taka faktura nawet bardziej podchodzi niż mielenie.
@LondoMollari tak, taka poszarpana wolowina tez jest pyszna.
To przed jedzeniem?
Zajebiocha, ale czemu aż tak tłustą wołowinę wziąłeś? Sam nie lubię tej najchudszej, ale 20% to danie będzie ciężkie.
20% to dobra do burgerów.
@Fly_agaric plus za spostrzegawczosc
Zaloguj się aby komentować