#gotujzhejto #jedzenie #jedzzhejto #gotowanie #szynkowar #wedlinydomowe
@madhouze ładniusio wyszło, smacznego!
@madhouze cieszę się że zacząłeś z domowymi wędlinami! Jestem przekonany że nie wrócisz do tych sklepowych!
Smacznego!
@Astro mieszkam w UK. Wędliny są tu tak beznadziejnie, że praktycznie przestałem je jeść. Właśnie z własną wędlina wiązałem nadzieję i widzę, że to była dobra decyzja
@madhouze na pewno dobra. Jesli nie chcesz czekać 10 dni na następne to polecam np indyka :) wystarczy noc w lodówce w przyprawach, parzysz, chłodzisz i gotowe.
@Astro Właśnie rodzicielka mi też polecała, więc muszę się rozejrzeć
@madhouze może jeszcze nie wiesz ale szunkowarowwc można prawie każde mięso. Najgorsze wyniki miałem z wołowiną. Najprzyjemniejszy wieprz (karkówka! Boczek jeśli lubisz tłusto, polędwiczki!) no i najlepwiejsze ptactwo czyli wspominane indyki.
Fajnie wychodzą pokrojone w małą kostkę. Albo zmielone :)
Obczaj kanał #nomart na YT. Skarbnica pomysłów
@Astro dzięki, zdecydowanie będę jeszcze eksperymentować. A co z wołowiną było nie tak? Sucha? Bo w sumie myślałem, żeby spróbować nae następny rzut.
@madhouze jakoś nie mogłem złapać dobrych proporcji pomiędzy miękkością a smakiem. A ponieważ nie mam dużego ciśnienia to szybko odpuściłem.
Zaloguj się aby komentować