Tym razem tak jak przewidziałam, chlebek jest bardziej napowietrzony, nacięcie z boku nic nie dało bo pękł z drugiej strony, następnym razem matne w poprzek.
Mąka orkiszowa 380g, maka pszenna 450 - 120g, garść siemienia lnianego.

Nadal jest bardzo smaczny i jak nigdy nie przypadałam z chrupiąca skórką to teraz mi posmakowała

#chleb #pieczzhejto #jedzenie
6d2ce7a1-a0dc-4a14-a130-82dae9d893a1
b0297bb3-62dd-4343-a193-7033a2df7ec1
2ba7c0da-2dd8-4222-ae73-e7d8b34b52c2
moll

@Sofie daj kromeczkę

Sofie

@moll ukrojona częstuj się

slawek-borowy

tzw. chleb typ "meteoryt" :'D

Sofie

@tomasz-frankowski troche tak na zdjęciu wygląda ale w rzeczywistości jest troche podłużny

Mr.Mars

@Sofie Na takim chlebku z dziurkami więcej mieści się pysznego smarowidła.

Sofie

@Mr.Mars też o tym pomyślałam właśnie

AndrzejZupa

Ależ ten przekrój jest gastrofazujący!

Sofie

@AndrzejZupa dzięki

AndrzejZupa

@Sofie dobra robota wymaga docenienia ¯\_(ツ)_/¯

Sofie

@AndrzejZupa teraz to już się rumienię nie powiem wkręciłam się trochę w chlebki

Zaloguj się aby komentować