Tym razem tak jak przewidziałam, chlebek jest bardziej napowietrzony, nacięcie z boku nic nie dało bo pękł z drugiej strony, następnym razem matne w poprzek.
Mąka orkiszowa 380g, maka pszenna 450 - 120g, garść siemienia lnianego.
Nadal jest bardzo smaczny i jak nigdy nie przypadałam z chrupiąca skórką to teraz mi posmakowała
#chleb #pieczzhejto #jedzenie
Mąka orkiszowa 380g, maka pszenna 450 - 120g, garść siemienia lnianego.
Nadal jest bardzo smaczny i jak nigdy nie przypadałam z chrupiąca skórką to teraz mi posmakowała
#chleb #pieczzhejto #jedzenie
@Sofie daj kromeczkę
@moll ukrojona częstuj się
tzw. chleb typ "meteoryt" :'D
Pączek „wytrawny”
@tomasz-frankowski troche tak na zdjęciu wygląda ale w rzeczywistości jest troche podłużny
@Sofie Na takim chlebku z dziurkami więcej mieści się pysznego smarowidła.
@Mr.Mars też o tym pomyślałam właśnie
Ależ ten przekrój jest gastrofazujący!
@AndrzejZupa dzięki
@Sofie dobra robota wymaga docenienia ¯\_(ツ)_/¯
@AndrzejZupa teraz to już się rumienię
Zaloguj się aby komentować