#jedzenie
om nom nom nom
@bartek555 odgrzewana taka najlepsza
@Gepard_z_Libii co tak skromnie?
@moll mam większe pół półmetrowej, ale najpierw kawałek wrzucam i jak będę jadł, to kolejny się odgrzeje
@Gepard_z_Libii sprytnie
@moll no, nie ostygnie ani się nie spiecze za mocno.
nalesniki tak zawsze robię, smażę, leje drugiego i w międzyczasie smaruje jakimś dżemem i jem xD
@Gepard_z_Libii sprawdza się jak nie masz więcej takich co jedzą xD
@moll jedynie wtedy xD
Pizzę odgrzewam tylko na patelni, na minimalnym ogniu, pod przykryciem
@mordaJakZiemniaczek czemu tak?
ja lubię z piekarnika w 200’stopniach żeby rant przypieczony, chrupiący był
@Gepard_z_Libii spód zrobi się elegancko chrupiacy, a z prąd nie zapłacę jak za wybory co się nie odbyły. Fakt, rant będzie może miękki, ale całość też mniej wyschnie.
@mordaJakZiemniaczek sprytnie, muszę wypróbować
@mordaJakZiemniaczek ociehui
Zaloguj się aby komentować