Trzeba rozgrzać piekarnik zanim gastro wskoczy

#jedzenie
62f0dd62-aabb-4a6c-a948-c1fb94439284
Gepard_z_Libii

@bartek555 odgrzewana taka najlepsza

moll

@Gepard_z_Libii co tak skromnie?

Gepard_z_Libii

@moll mam większe pół półmetrowej, ale najpierw kawałek wrzucam i jak będę jadł, to kolejny się odgrzeje

moll

@Gepard_z_Libii sprytnie

Gepard_z_Libii

@moll no, nie ostygnie ani się nie spiecze za mocno.

nalesniki tak zawsze robię, smażę, leje drugiego i w międzyczasie smaruje jakimś dżemem i jem xD

moll

@Gepard_z_Libii sprawdza się jak nie masz więcej takich co jedzą xD

mordaJakZiemniaczek

Pizzę odgrzewam tylko na patelni, na minimalnym ogniu, pod przykryciem

Gepard_z_Libii

@mordaJakZiemniaczek czemu tak?

ja lubię z piekarnika w 200’stopniach żeby rant przypieczony, chrupiący był

mordaJakZiemniaczek

@Gepard_z_Libii spód zrobi się elegancko chrupiacy, a z prąd nie zapłacę jak za wybory co się nie odbyły. Fakt, rant będzie może miękki, ale całość też mniej wyschnie.

Gepard_z_Libii

@mordaJakZiemniaczek sprytnie, muszę wypróbować

mk-2

@mordaJakZiemniaczek ociehui

Zaloguj się aby komentować