#pizza #gotujzhejto
Ty nam powiedz
widać robiona w zwykłym piekarniku?
Piecyk do pizzy, szukam odpowiednich parametrów żeby wyglądała lepiej
Wygląda jakby temperatura była za mala.
Możliwe choć piecyk nagrzany ja maksa, spróbuję jeszcze podkręcić termostat.
@Koloalu Jaki piecyk?
Ariette 909 po modzie który sam zrobiłem
@Koloalu Byłem ciekaw tego piecyka:) Operuje na g3ferrari bez modow i wychodzi wyśmienita
Ja brałem bo był tani jakbym miał kupować tani drugi raz to właśnie taki jak twój. Poza tym twój jest bardziej podatny na mody
ładna, ale ja bym te cebule zdjął, jakoś cebula mi nie pasuje do pizzy
A to już indywidualne smaki, ja robiłem typowo włoska - czyli z tego co zostało w lodówce :D
@Koloalu jaka hydracja byczq? wydaje mi się trochę za mała bo też kiedyś takie pypce robiłem
Ok 60%, korci mnie na zrobienie większego hydro ale troche się cykam :)
58-60% ale muszę kupić wagę nowa bo coś mnie obecną chyba oszukuje :/
@Koloalu Ja bym sypnął na nią trochę frytek
Bardzo ładnie wyglada:)
Wyglada przepysznie
"co sądzicie?"
Trudno wypowiadać się za innych ale ja osobiście bym wpierdalał.
W zamku było ok :)
nie ma pioruna bo nie ma szynki i ananasa
Boże broń od ananasa na pizzy 😁
Przepiękna. Jadłbym aż by koła poodpadali.
Jakby ktoś miał pytania co do robienia takiej pizzy to śmiało :)
No i coś zrobił zły człowieku aż głodny się zrobiłem na sam widok
A tam będziemy pierdolić kto co sądzi, wstawiaj następną bo się browar wygazowuje, nie ma czasu.
Mam spory zapas mąki już ugniatam 😁
@Koloalu Moje pizzunie z wczoraj
@Koloalu średnia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Proponuję skorzystać z kalkulatora pizzy. Gdyby pozwolić na dłuższe dojrzewanie ciasta w lodówce, byłoby jeszcze lepiej (możliwa "panterka")- ciasto robi się delikatniejsze i lżej strawne.
Ciasto robione na szybką ochotę a tak to zazwyczaj co najmniej 24h leży :)
Zaloguj się aby komentować