Szybki prosty do wykonania i delikatny obiadek: Finocchi al forno
Baza byl ten przepis z YT ktorych wiele https://youtu.be/pCZLQiWvquM ,mala modyfikacja to balsamico zarowno przed zapiekaniem plus dresing i mikroliscie rzodkiewki na fecie podane jak na fotce.
Fenkul to pyszne warzywo, czesc z was odstrasza ten anyzkowy aromat i smak, uwierzcie mi na slowo, ten sposob obrobki pozbawia go tej nieprzyjemnej dla wielu nuty. W tym roku z pewoscia posadze kilkanacie szt tej pysznosci
Smaczengo!
PS: W Lidlu jest francuski tydzien i maja bardzo ladne okazy po dobrej cenie, a i tak malo kto to kupuje bo przeciez "egzotyka"
#jedzenie #gotujzhejto
Baza byl ten przepis z YT ktorych wiele https://youtu.be/pCZLQiWvquM ,mala modyfikacja to balsamico zarowno przed zapiekaniem plus dresing i mikroliscie rzodkiewki na fecie podane jak na fotce.
Fenkul to pyszne warzywo, czesc z was odstrasza ten anyzkowy aromat i smak, uwierzcie mi na slowo, ten sposob obrobki pozbawia go tej nieprzyjemnej dla wielu nuty. W tym roku z pewoscia posadze kilkanacie szt tej pysznosci
Smaczengo!
PS: W Lidlu jest francuski tydzien i maja bardzo ladne okazy po dobrej cenie, a i tak malo kto to kupuje bo przeciez "egzotyka"
#jedzenie #gotujzhejto
Zaloguj się aby komentować