Komentarze (21)

@ebe W czym pieczona? Bardzo ładna.

@SUM Dzięki! Pieczona w piekarniku, 300 stopni z funkcją grill

@ebe To jak na zwykły piekarnik to ekstra.

@SUM głównie robotę robi dobrze rozgrzany kamień umieszczony tuż pod górną grzałką, wypiek łącznie 2,5 - 3 min

@ebe

Dziekuje,dziekuje.

Niech Bozia w dzieciach wynagrodzi

Piekłeś na 2 razy, czy to dwie różne 🤔 ?

@sumrzeczny to dwie różne, ale obie pieczone na 2 razy

@sumrzeczny xD Salami od szynki nie odróżniasz?

@SUM ja już dzisiaj najedzony, nie wpatrywałem się tak dokładnie :D

@ebe jest semola, widać że postarane

@ebe fajne te pizze robicie ogólnie na hejto, oj jak sezon grillowy powróci, to grzeję kamień i będę atakować o przepisy na ciasto

@zomers ja też chce, bo się na ciasto wkurwiam, a powinienem na siebie...

@skorpion no ja chociaż kamień przetestowałem, na gotowcu z lidla i wiem, że razem z grillem gazowym, piecze super. Więc będzie mi potrzebne tylko wtedy dobre ciasto do błogiego pizzowania xD

Jak to nie jest idealne to nic nie jest!

pizze upiecze, update hejto zrobi i jeszcze pewnie ma czas na piwo z kolegami. takich ludzi nam potrzeba. nie to co ten @bartas

@bartek555 a to nawet nie połowa moich umiejętności!

@bartek555 skad tyle jadu w tym u Was w tym Seulu xd @ebe umie jeszcze palić 3 szlugi jednocześnie

elegancja francja

Zaloguj się aby komentować