Komentarze (9)

@deafone - metka bawarska i metka cebulowa - wszystko bardzo dobre

@deafone - on tak mówi w filmiku

Poza tym u mnie w domu się normalnie metkę jadło tak jak taki trochę inny pasztet - wtedy nawet nie wiedziałem, że to może być w 100% z surowego mięsa zrobione.

Najlepsza jednak była podwędzana

@deafone - wystarczy, że babcia ze Śląska

Tatar mógłbym wcinać na kilogramy ale metki się boję jak ognia

@Trawienny a rozwiniesz wypowiedź? co z tą metką nie tak?

@deafone Metka to (pół)surowe mięso wieprzowe, które może być zarażone różnymi pasożytami (głownie chodzi o tasiemca i włosień). Ja wiem, że mięso jest przebadane i w ogóle ale jakoś mam barierę psychiczną.

@Trawienny no to już mi się odechciało... dzięki za rozwinięcie

Zaloguj się aby komentować