Spaghetti dzisiaj na bogato. Po włosku.
Makaron barilla
Tuńczyk rio lub tonno
Ser żółty parmezan
Trochę masła osełka
Cebula zasmażana
d6a9c905-89a0-4e00-aeff-ae34220ecc55
PlatynowyBazant20

@SuperSzturmowiec tuńczyk trochę pachnie karmą dla kota, ale spróbuj. Jest pyszny

SuperSzturmowiec

@PlatynowyBazant20 sam jest ok. ale nie z makaronem

PlatynowyBazant20

@SuperSzturmowiec z makaronem, na pizzy, w sałatce na chlebku

Zielczan

@SuperSzturmowiec z makaronem jest pyszny

SuperSzturmowiec

Kurde zgłodniałem przez twój post

44b6eaa4-cce4-4c33-9680-a952ba34d8b7
slynny_skorpion

@SuperSzturmowiec co to było, że wróciło?

SuperSzturmowiec

@slynny_skorpion przedtem kotlet był

PlatynowyBazant20

@SuperSzturmowiec zapas sałatki w zamrażarce na 3 miesiące

SuperSzturmowiec

@PlatynowyBazant20 jutro zniknie. Takich rzeczy się nie trzyma w zamrażarce

Co innego moczka

To czasem i w maju się je

PlatynowyBazant20

@SuperSzturmowiec u mnie makówki, moczka tylko u wujka jednego

SuperSzturmowiec

@PlatynowyBazant20 makówki też ale muszą być Świeże. Mrożone nie są dobre

PlatynowyBazant20

@SuperSzturmowiec mamą robi tak żeby brakło, by nie trzeba mrozić

Alawar

@SuperSzturmowiec Ktoś bełta puścił obok kiełby? Żarcik

slynny_skorpion

@Alawar mmmm, sam makaron. lubię, ale wolę z dodatkiem mięsa

Alawar

Specjalnie wymieniłem marki tuńczyka które się nadają do tego dania bo te podróbki za 5zł nie polecam.

solly

@Alawar jebac barille

Giban

@Alawar Ryba z parmezanem...

Zaloguj się aby komentować