#jedzzhejto #gotujzhejto #jedzenie
Co kogo obchodzi estetyka w domowym zaciszu, jedzenie ma być smaczne xD
i duuuużo!
Mięsa więcej jak sosu.! Fuckyeah
Wygląda jak by sos nie był wymieszany z makaronem
@izopropanol Wiem, niech sam sobie każdy wymiesza indywidualnie. Jakbym od razu tak zrobił to znowu by wszyscy mówili że wygląda jak nasrane
spróbuj sobie kiedyś z wołowiną i tagliatelle, ja wcieram tez trochę marchewki, selera, dodaje groszek czasami
@RiverStar też przyszedłem powiedzieć o mieszaniu xD
@RiverStar
Jak mieszasz na patelni dolewając jeszcze trochę wody z gotowania to sos ładnie oblepia nitki makaronu
@radidadi Oczywiście, próbowałem i z wołowiną, i z innymi rodzajami makaronu
@RiverStar seler naciowy, marchewka i cebula, lekko podsmażone na oliwie to tzw. sofritto, absolutna podstawa sosu bolońskiego
@RiverStar Talerz upierdoliłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela Czysty jak stół w TVNie!
@RiverStar Czysty jak akta księży pedofili za pontyfikatu JPII
Nie no teraz to przesadziłeś, Wojtyła się wkurwił!
@RiverStar tak się robi prawdziwe ragu..
@radidadi Chociaż ktoś umie docenić
@RiverStar bez klopsików, jak tak można
@Kurama Z klopsami to sos marinara, a OP zrobił bolognese ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@RiverStar z groszkiem to nie wiem, ale ja swoje tez robie z marchewka i selerem naciowym, do tego boczek i bulion, wychodzi zajebiste
@Zgrywajac_twardziela o nie wiedziałem, myślałem, że to jest to samo, dzięki za wiedzę
@Kurama To są 2 kompletnie rożne sosy, nawet mnie nie triggeruj xD
@Zgrywajac_twardziela dla poljaka eto nevazhno to z pomidorów i to
@Kurama Przecież one smakują zupełnie inaczej ヽ( ͠°෴ °)ノ
@Zgrywajac_twardziela oj tam ludzie i tak wezmą do tego mielo z świni, a przez lata jedzenia gówna z kartonem nie poczują różnicy
@Kurama ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zaloguj się aby komentować