#gownowpis #zainteresowania #alkoholedomowe #pijzhejto #diy
Mój stary ostatnio brał po dwójaku w netto - ile później było kurwienia że to teraz trzeba przerabiać. I jeszcze przy kolumnie trzeba siedzieć...
@wonsz kolumna była kiedyś, za kilka dni trzeba będzie je wyciskać to będzie największy ból
@starebabyjebacpradem a to mój ścierał skórkę i wyciskał sok bo on robi nalewkę cytrynowo-imbirową. to teraz idzie do cukru w oczekiwaniu aż nakapie z kolumny.
Ale widzę że największe słoiki rolnika po sałatce szwedzkiej czy papryce, gdzie w sezonie słoik droższy niż zawartość, robią robotę
@wonsz 10 zł w piekarni za słoik kupiony. To ze zdjęć poleży trzy dni i odcisnę. Następnie zrobię trochę syropu cukrowego by się %zgadzaly i najgorsze co może być. Mianowicie oczekiwanie
oczekiwanie
@starebabyjebacpradem kto miody robił ten się w cyrku nie śmieje
@wonsz miałem i epizod z miodem. Trójniak chyba trzy lata wytrwał. Przy każdym zlewaniu znad osadu szklaneczka ubywala
@starebabyjebacpradem jak wytrwał? On dopiero wtedy zaczynał być zdatny...
@wonsz co jakiś trzy miesiące zlewalem znad osadu to zdążył. A ponad pięć litrów miodu syciłem
Zaloguj się aby komentować