Robiliście kiedyś Pak Choi?
No więc podobnie można zrobić Kanie, gdy już przejadła ci się w panierce.
Pic related, tylko trochę mi się przypaliły.
#gotowanie #grzyby #gotujzhejto
No więc podobnie można zrobić Kanie, gdy już przejadła ci się w panierce.
Kanie pokrój i zamocz w sosie - 1/4 albo 1/5 sos sojowy, dodaj trochę sosu teryaki, reszta woda - chodzi o to że sam sos sojowy będzie zbyt słony i zbyt intensywny, proporcje dobierz sam zależnie od tego jaki sos masz.
Rozgrzej olej i dodaj wyciśnięty czosnek, wrzuć Kanie. Smaż aż zmiękną, gdy na patelni zacznie robić się sucho, wlej resztę sosu z miski w której je moczyłeś, podduś pod przykrywką przez minutę, lub aż wygotuje się sos.
Posyp sezamem, dymką jak lubisz, i do japy.
Pic related, tylko trochę mi się przypaliły.
#gotowanie #grzyby #gotujzhejto
Chłopski futer
@SuperSzturmowiec coś jak normalny, zwykły człowiek danie OPa vs a’la PRZEGRYW ten Twój chłopski futer - przynajmniej wizualnie się nie umywa do OPa
Zaloguj się aby komentować