Robale zamiast schabowego .
#gotujzhejto
61017b85-51bd-449c-90b6-fc15d751af8e
Lubiepatrzec

Robaki z mysimi oseskami. Smacznego!

#fujka 😉

Z_buta_za_horyzont

@SuperSzturmowiec Z pastowanych opinaczy wojskowych

gawafe1241

@Z_buta_za_horyzont no już lepiej lepiej, ileż można wpierd^lać ten schabowy z zimiorami i ogórem i rosół...

Z_buta_za_horyzont

@gawafe1241 Rosół można często a nawet częściej

GtotheG

@Z_buta_za_horyzont podaj przepisik

dziedzicpruski

@Z_buta_za_horyzont Makaron ma być biały (mniej wiecej). Nie czarny, niebieski czy zielony. Można wszystko zabarwić na dowolny kolor, tylko po co?

Z_buta_za_horyzont

@dziedzicpruski Zgadza się tak samo jest z kawą "Nie po to stworzono kawę gorzką i czarną, żeby ją słodzić i zabielać"

dziedzicpruski

@Z_buta_za_horyzont Ja piszę o samym zabarwianiu, a ty zrównujesz to z dodawaniem nowych składników, które tworzą inny efekt końcowy.

Ładnych parę lat temu promowano zielony keczup. Dziś mało kto o nim pamięta.

Wprawdzie czarny makaron spotyka sie o wiele częściej niż czarną pizzę, ale mimo wszystko wyglada nieapetycznie.

Potrawy je się wszystkimi zmysłami. Nie każdy jest Chińczykiem, który zje wszystko co jest jadalne.

Z_buta_za_horyzont

@dziedzicpruski Ja zjadam wiele "innych" rzeczy, które znajdę na sklepowych półkach i będę się nadal tego trzymał

madhouze

@dziedzicpruski specjalnie dla ciebie

31eb01a4-dfa8-42a1-999a-85af715f9884
Z_buta_za_horyzont

@madhouze Skład tego jest dość drastyczny by to majonezem nazywać

WredneKopytko

@dziedzicpruski to nie tylko kolor - jeśli jest barwiony sepią, to to zasadniczo zmienia jego smak. Moim zdaniem na gorsze, ale co kto lubi.

Zaloguj się aby komentować