Powiem wam tak - jeśli lubicie kiszonki, i ostre rzeczy, to warto spróbować zrobić własny sos chili, choćby dla samego zapachu.
Pacnie cudownie - zarówno podczas kiszenia, jak i podczas gotowania.
Co prawda domownicy nie podzielają mojego zachwytu - przez dwa tygodnie kiszenia musiałem słoik wystawić na balkon - ale co oni wiedzą.
A - i tak jak mówił pan Kwasior - gotować lepiej, lepiej na dworze. Zacząłem gotować w domu, ale szybko wyniosłem się na działkę, a wcześniej musiałem całe mieszkanie wywietrzyć.
https://www.youtube.com/watch?v=c4tZE7MdQI0
#gotujzhejto #chili #ostrejedzenie #ostresosy
Pacnie cudownie - zarówno podczas kiszenia, jak i podczas gotowania.
Co prawda domownicy nie podzielają mojego zachwytu - przez dwa tygodnie kiszenia musiałem słoik wystawić na balkon - ale co oni wiedzą.
A - i tak jak mówił pan Kwasior - gotować lepiej, lepiej na dworze. Zacząłem gotować w domu, ale szybko wyniosłem się na działkę, a wcześniej musiałem całe mieszkanie wywietrzyć.
https://www.youtube.com/watch?v=c4tZE7MdQI0
#gotujzhejto #chili #ostrejedzenie #ostresosy
za mało mi zostało papryczek. też miałem w planie
choćby dla samego zapachu
Serio mówisz? Jak ja sosy gotuję to wszystkie okna otwarte bo aż w oczy szczypie i dusi na płucach
Zaloguj się aby komentować