Podgardle dzień w temperaturze pokojowej podsuszone. Teraz ważenie i natarcie papryką z grubo mielonym pieprzem i odrobiną chili.
Dziś już wyląduje w dojrzewalni w 12 st C i 75% wilgotności. Jutro wędzenie na zimno.
#wedlinydomowe #wedzenie #upomidora #gotujzhejto #kontrolapodgardla
Dziś już wyląduje w dojrzewalni w 12 st C i 75% wilgotności. Jutro wędzenie na zimno.
#wedlinydomowe #wedzenie #upomidora #gotujzhejto #kontrolapodgardla
Ojj jak przejdzie dymem ehhh juz jestem podniecony prosze wolac
@chwastyodkuchni kiedy wydaje się że na hejto już nic piękniejszego nie znajdziesz wtedy pojawiasz się Ty z takim cudem!
Do wódki będzie pasowała idealnie.
@Astro Jeden kawałek jest Twój. Myślę czy nie kupić więcej i zostawić do dłuższego dojrzewania bo do początku kwietnia spokojnie uda mi się utrzymać temperatury i wilgotność odpowiednią.
@chwastyodkuchni no panie! To teraz zrobiłeś mi piękne święta :)
Dojrzewać! Nie spieszyć się! Obserwować :)
Zaloguj się aby komentować