Bardzo fajny
@dundersztyc Dzień dobry! Prychłem!
@dundersztyc a jakie ma być, smażone?
@dywagacja
@dundersztyc Prychłem, mój stary raz w tygodniu robi i tylko on to je xD
@dywagacja znaczy akurat chleb ze smalcem jeszcze bym zjadł, chociaż specjalnie nie przepadam xD
Ja tam jak meduzy robię, to większość mięsa wyjadam przy wybieraniu chrząstek z wywaru, więc dla mnie też git, ale rozumiem, że na taki słuszny kawałek skórki ze szczeciną co tak pięknie swojsko potem drapie w przełyku to już Pan Bóczek i gawiedź tu zebrania przymknie oko co nie?
@metsys_lodreip galereta, pyszotka
@dundersztyc ale mi smaka narobiłeś
Galat to über żarcie. Tylko bez pierdół - samo mięcho i żelatyna. Ewentualnie udekorowane pietruszką i obowiązkowo polane cytryną albo octem.
Zaloguj się aby komentować