pierwszy wpisik, witam wszystkich. Btw całkiem fajnie się to hejto prezentuje
4cdaf885-5cb1-492a-8718-255142f9d6a5
lubieplackijohn

@dundersztyc Dzień dobry! Prychłem!

jestem_na_dworzu

@dundersztyc a jakie ma być, smażone?

Krx_S

@dundersztyc Prychłem, mój stary raz w tygodniu robi i tylko on to je xD

Krx_S

@dywagacja znaczy akurat chleb ze smalcem jeszcze bym zjadł, chociaż specjalnie nie przepadam xD

metsys_lodreip

Ja tam jak meduzy robię, to większość mięsa wyjadam przy wybieraniu chrząstek z wywaru, więc dla mnie też git, ale rozumiem, że na taki słuszny kawałek skórki ze szczeciną co tak pięknie swojsko potem drapie w przełyku to już Pan Bóczek i gawiedź tu zebrania przymknie oko co nie?

SzyszQ

@metsys_lodreip galereta, pyszotka

kolega_z_sasiedztwa

@dundersztyc ale mi smaka narobiłeś

frost_frank

Galat to über żarcie. Tylko bez pierdół - samo mięcho i żelatyna. Ewentualnie udekorowane pietruszką i obowiązkowo polane cytryną albo octem.

Zaloguj się aby komentować