Btw który model masz? 10006 czy np 10032? Kamień u góry czy grzała? Jak byś mógł to poka zdjęcia urządzenia po tak intensywnej eksploatacji. 🙂
#pizza
@scorcc taktyk
@scorp Aż sam z chęcią zobaczę kamień. Papier jest chyba do 220 st. C.
Na allegro tak wyglądają po zwrocie po 14 dniach 😶
Wypisz wymaluj mój. XD
Po jakim czasie użytkowania? Wpływa to negatywnie na wypieki? 🙂
@scorcc Po chyba drugiej pizzy. Na wypiek nie ma to wpływu ale brzydko wygląda.
Ohui.jpg no to słabo. Nie da się doczyścić jakąś np. magiczną gąbką?
Sorki za milion pytań, ale zawsze przed zakupem badam dokładnie rynek i opinie. Nie dlatego, że jestem centuś, ale jestem po prostu biedny 😆
@scorcc Tą biała nie, to kwestia porowatości. Można kamień wymienić na lepszy. W sumie to trochę żałuje, że kupiłem bo teraz będzie mi bardziej szkoda kupić Effeuno
Niezadowolony jesteś z ferrari?
@scorcc W sumie to tak. może teraz ten wyższy model z poprawkami za ponad 1100 co się czeka z 2 miesiące lepszy. Górna grzałka jest za słaba i trzeba i wyczucia i kręcenia gałkami bo spód może być już ok a góra surowa.
Zaloguj się aby komentować