Panie @Bankrut.pl, zastanawiam się nad zakupem pieca do pizzy, takiego jak posiadasz (robisz smaka co wrzutkę). Powiedz mi, czy pieczesz na gołym kamieniu, czy dajesz np. papier do pieczenia? Patrzyłem na używki po zwrocie i jak widziałem w jakim stanie jest kamień to mi się trochę odechciało 😅
Btw który model masz? 10006 czy np 10032? Kamień u góry czy grzała? Jak byś mógł to poka zdjęcia urządzenia po tak intensywnej eksploatacji. 🙂
#pizza
Pomidorken

@scorp Aż sam z chęcią zobaczę kamień. Papier jest chyba do 220 st. C.

scorcc

Na allegro tak wyglądają po zwrocie po 14 dniach 😶

c49b6e06-8aa0-4c2b-9ca7-34df3343561c
scorcc

Po jakim czasie użytkowania? Wpływa to negatywnie na wypieki? 🙂

Pomidorken

@scorcc Po chyba drugiej pizzy. Na wypiek nie ma to wpływu ale brzydko wygląda.

scorcc

Ohui.jpg no to słabo. Nie da się doczyścić jakąś np. magiczną gąbką?

Sorki za milion pytań, ale zawsze przed zakupem badam dokładnie rynek i opinie. Nie dlatego, że jestem centuś, ale jestem po prostu biedny 😆

Pomidorken

@scorcc Tą biała nie, to kwestia porowatości. Można kamień wymienić na lepszy. W sumie to trochę żałuje, że kupiłem bo teraz będzie mi bardziej szkoda kupić Effeuno

scorcc

Niezadowolony jesteś z ferrari?

Pomidorken

@scorcc W sumie to tak. może teraz ten wyższy model z poprawkami za ponad 1100 co się czeka z 2 miesiące lepszy. Górna grzałka jest za słaba i trzeba i wyczucia i kręcenia gałkami bo spód może być już ok a góra surowa.

Zaloguj się aby komentować