Once you killed a cow, you gotta make a burger.
Wzbraniałam się i wzbraniałam, ale znowu przecier, szkoda żeby zgniły na krzakach. Odkryłam, że może postać kilka dni w lodówce. Nie chce mi się bawić w pasteryzację. Jeszcze.
#pomidory najbrzydsze i popękane, bo na przecier idą
Wzbraniałam się i wzbraniałam, ale znowu przecier, szkoda żeby zgniły na krzakach. Odkryłam, że może postać kilka dni w lodówce. Nie chce mi się bawić w pasteryzację. Jeszcze.
#pomidory najbrzydsze i popękane, bo na przecier idą
@GazelkaFarelka jak nie chcesz pasteryzować to ugotuj krem z pomidorów, na krem idzie w od ch.... pomidorów, nigdy wystarczająco
@MaD cyce sobie bedę chyba tym kremem smarować, bo już nikt nie chce. Przecier to zresztą to samo, tylko bez przypraw. I można dodawać do różnych dań. Jutro lasagne
@GazelkaFarelka nie obiecuj, nie obiecuj
Najbrzydsze są najsmaczniejsze
@GazelkaFarelka masz koszmary z pomidorami?
@smierdakow nie, niczego mnie to nie nauczy i nasadzę znów w przyszłym roku jak porypana, bo w lutym i marcu będzie się tęsknić za pomidorkami, przekrajając do kanapki jednego pomidora o smaku niczego za 19,99 zł /kg ...
Zaloguj się aby komentować