@K44 nie rozumiem hypu na to, dobre to?
Ja też nie, ale znalazłem to na półce w Aldi i postanowiłem że spróbuję.
nie rozumiem hypu na to, dobre to?
@Tylko-Seweryn Absolutnie paskudne.
Jadam co parę dni. To forma autoagresji.
Są jeszcze 3xSpicy, jeszcze gorsze. Dla ludzi, którzy nie mają w sobie aż tyle pogardy dla własnej egzystencji jadalne Buldaki kończą się na tych 1xSpicy. Autentycznie dobre są ich warianty "carbonara" i serowa.
Absolutnie paskudne.
@LondoMollari a ja się nie zgadzam. 2x jeszcze ma smak, chociaż oczywiście ostrość jest na pierwszym planie. W 3x ten smak mi już gdzieś spierdala, mimo że nie uważam, aby był znacznie ostrzejszy od 2x.
@Tylko-Seweryn Masz rację, to wyhype'owane dziadostwo.
Pozdrawiam.
@BoJaProszePaniMamTuPrimaSorta 2x jeszcze ma smak, tylko taki nie za dobry. xD
Jak dla mnie, po 3x i 2x pozostaje taki niefajny chemiczny posmak. Jem je nie dla smaku, a po prostu kiedy potrzebuję aby mi mordę wykręciło.
W 3x ten smak mi już gdzieś spierdala, mimo że nie uważam, aby był znacznie ostrzejszy od 2x.
Ilu próbowałeś? 3x są nierówne, raz się trafi coś, co nie jest wyczuwalnie ostrzejsze od 2x, raz się trafi coś w okolicach 4x.
@K44 gdzie to kupiłeś?
Aldi, ale dostępne też na internetach.
@Erebus do dostania czasem w Lidlu. Zawsze dostępne w Sparze i lokalnych koreańskich sklepach.
Nie polecam, 10 min cierpienia xD
Jeszcze męczę 🥵 nie lubię marnować jedzenia!
W tym miejscu mogę zakończyć dziwną modę na to dziadostwo! Tragedia. Lepiej dołożyć i kupić jakąś zupkę u chińczyka na otro! A dla bardziej zamożniejszych polecam kuchnie tajską.
@K44 dodaj do tego jajko, ser i inne dodatki. Jak dla mnie top dań do zrobienia w 5 minut z niczego i zawsze mam zapas w domu
@K44 Spróbuj ich "carbonary", ewentualnie serowej - są całkiem niezłe. 2xSpicy i 3xSpicy nie są dla normalnych ludzi.
Raz w tygodniu gotuję gar rosołu który wekuje w 4 słoiki 0,9 które służą mi jako baza na różne zupy w tugodniu. Polecam
@K44 te 2x i 3x spicy to przereklamowane nie mają smaku tylko sama ostrość zdecydowanie wolę jakąś łagodną samodzielnie doprawić tabasco Scorpion lub jak mówisz coś ostrego u chińczyka czy wietnamczyka zjeść.
Ostry jak sam skurwysynek. Polecam gorąco
Gorąco to się robi podczas jedzenia. Oczy łzawią z nosa cieknie🙂
@K44 ludzkość ostre przyprawy wymyśliła po to żeby zamaskować odór zepsutych składników wrzucanych do gara
Zaloguj się aby komentować