>nasza rewolucja zaczęła się od foodtrucka
>nasz autorski sos oparty o Jim Beam
>wybierz swoje białko:
>frytki z batatów (+18PLN)
>warzywa od lokalnych dostawców
>Since 2015
>zapoznaj się z naszym AUTORSKIM konceptem
>APA Hazel fruity sour z pobliskiego browaru
>Zeskanuj kod QR żeby zapoznać się z naszym menu
>sami opracowaliśmy strukturę naszego p i e c z y w a
>nasza misja i filozofia celebrowania wołowiny
>Dżem bekonowy i ser mimolette
>To będzie 62,22, można zbliżyć kartę
>Mówiłem że lepiej było wziąć hindusa...

~Maciej J, sekcja past
#pasta #heheszki
AlvaroSoler userbar
0084f33d-488e-41f8-b5f9-811bf42c9d70
#nsfw
slawek-borowy

> lemoniada onLemon 0,25l 15 zł

MarianoaItaliano

@AlvaroSoler Ten tatuaż z rozbiorem półtuszy xD Ale to raczej brytyjski podział - polski wygląda tak.

e4ca6779-f1aa-4cc4-9091-84d985e8c70b
GrindFaterAnona

@MarianoaItaliano o kurde nie wiedzialem, że Brytole inaczej świnie rozbierają

MarianoaItaliano

@AlvaroSoler o żeby nie być gołosłownym

94c2c66d-3546-4efc-a3b3-6e830f74f213
wiatraczeg

@MarianoaItaliano to dlatego bekon że świń w UK jest inny niż ten Polski?


Może chodzi o rasę świń?

LondoMollari

@wiatraczeg Rasy się nawet między Czechami a Polską różnią. Te czeskie mają więcej tłuszczu i fajniejszą jego strukturę, dlatego słoninę czy boczek kupuję od Czechów, natomiast polskie mają lepsze mięso, toteż szynkę czy karkówkę biorę z Polski.

MarianoaItaliano

@wiatraczeg Nie o rozbiór. Oni wycinają bekon z tego miejsca gdzie my schab. Ten nasz bekon to z ich belly wychodzi tzw. streaky bacon.

wiatraczeg

@LondoMollari myślałem, że generalnie rasa świń pod produkty mięsne raczej jest ujednolicona. Stąd te wszystkie afrykańskie pomory świń czy inne takie... No ale skoro nie, to boczek z UK jest imo lepszy

wiatraczeg

@MarianoaItaliano to ich bekon to nasz schab? To ich schab to u nas co ? xD

MarianoaItaliano

@wiatraczeg Sam schab mają też ale british bacon to schab to z tymi całymi przyległościami

77a39bc0-fb47-4a8f-80ab-5c29e59c2154

Zaloguj się aby komentować