>nasz autorski sos oparty o Jim Beam
>wybierz swoje białko:
>frytki z batatów (+18PLN)
>warzywa od lokalnych dostawców
>Since 2015
>zapoznaj się z naszym AUTORSKIM konceptem
>APA Hazel fruity sour z pobliskiego browaru
>Zeskanuj kod QR żeby zapoznać się z naszym menu
>sami opracowaliśmy strukturę naszego p i e c z y w a
>nasza misja i filozofia celebrowania wołowiny
>Dżem bekonowy i ser mimolette
>To będzie 62,22, można zbliżyć kartę
>Mówiłem że lepiej było wziąć hindusa...
~Maciej J, sekcja past
#pasta #heheszki
> lemoniada onLemon 0,25l 15 zł
@AlvaroSoler Ten tatuaż z rozbiorem półtuszy xD Ale to raczej brytyjski podział - polski wygląda tak.
@MarianoaItaliano o kurde nie wiedzialem, że Brytole inaczej świnie rozbierają
@AlvaroSoler o żeby nie być gołosłownym
@MarianoaItaliano to dlatego bekon że świń w UK jest inny niż ten Polski?
Może chodzi o rasę świń?
@wiatraczeg Rasy się nawet między Czechami a Polską różnią. Te czeskie mają więcej tłuszczu i fajniejszą jego strukturę, dlatego słoninę czy boczek kupuję od Czechów, natomiast polskie mają lepsze mięso, toteż szynkę czy karkówkę biorę z Polski.
@wiatraczeg Nie o rozbiór. Oni wycinają bekon z tego miejsca gdzie my schab. Ten nasz bekon to z ich belly wychodzi tzw. streaky bacon.
@LondoMollari myślałem, że generalnie rasa świń pod produkty mięsne raczej jest ujednolicona. Stąd te wszystkie afrykańskie pomory świń czy inne takie... No ale skoro nie, to boczek z UK jest imo lepszy
@MarianoaItaliano to ich bekon to nasz schab? To ich schab to u nas co ? xD
@wiatraczeg Sam schab mają też ale british bacon to schab to z tymi całymi przyległościami
Zaloguj się aby komentować