#jedzenie #gotowanie #kanalsportowy
Wygląda świetnie, jadłbym.
@frost_frank jestem słaby z gotowania, poda kolega przepis ?
@frost_frank wygląda super! ale jako, że nie jestem fanem kwaśnych smaków, to już czuję, że przez pomidory i sos limonki Choripan nie zaskarbi sobie miejsca w mym serduszku.
@designer opieczona na grillu buła, kiełbasa to przeciete w pół grilowane chorizo (pewnie u nas sie zastąpi jakims bradwurstem albo białą cienką) i do tego mix warzyw to tak w skrócie. W sezonie na grilowo warzywnym bedzie to łatwiej ograrnąć.
@NigdyNieZgadnieszGdzieOtwarliParasol myśle że nie dostaniesz zakazu wjazdu do Argentyny jak dodasz składniki które lubisz
@designer https://www.taste.com.au/recipes/argentinian-choripan/de5e2101-1211-4209-b86d-1134d2a15bd0
jest trochę tego w sieci
@frost_frank tam podobno nikt nie dostaje zakazu wjazdu, nawet jeśli uprzednio coś przeskrobał ;>
@frost_frank Bardzo dziękuję
@frost_frank prawie jak Czosndog
@frost_frank wołaj @MG78 - nie po tagu
@frost_frank a teraz pokaz jak pakujesz to sobie do ryja
@frost_frank Chimichurri (made in Peru) było ostatnio w biedrze, nie wiem czemu takie dziwne rzeczy rzucają. Ja to do mięs dodaję zamiast świeżej kolendry.
Co do Chorizo, to w hiszpańskojęzycznych nazywają tak wszystkie kiełbasy, nie tylko to, co u nas się sprzedaje jako Chorizo.
Streetfood z wariacjami Hot Doga to najbardziej w Chile widoczny. Completos itp wynalazki.
@frost_frank Myślę, że to dobry pomysł jak się trochę ociepli, w tym roku chciałbym więcej hot dogów/hamburgerów bo w zeszłym było u mnie tego trochę mniej
@globalbus sprawdzę Completo dzięki!
Zaloguj się aby komentować