Musze jeszcze popracowac nad ta fasolka z szypkowaru. Ale biorac pod uwage ze robila sie 30 minut i to bez zadnego namaczania, to wyszla super. Tylko tyle ze wole gestsza.
#nietylkomielonka
#gotujzhejto #jedzenie
#nietylkomielonka
#gotujzhejto #jedzenie
@Mielonkazdzika co za szypkowar masz? Wygląda smakowicie, tylko chleb do wymiany
@Budo instant pot duo crisp. Garnek kombajn, polecam z czystym sumieniem
@Mielonkazdzika Bez namaczania?
Oj, będą gazy.
@Mr.Mars to tez na plus
@Mielonkazdzika team #wolnegotowanie, nie ma jak bretońska po 5 godzinach wolnego parowania.
@KHOT kiedys bylem fanem wolnowarow, jednak gotowanie pod cisnieniem pozytywnie mnie zaskoczylo. Nie dosc ze szybciej, to potrawy sa smaczniejsze.
Zaloguj się aby komentować