#chlopskidziennik #gotujzhejto #owocemorza
@SiostraNieZdradziDziewczynaTak uwielbiam!
@SiostraNieZdradziDziewczynaTak Lubię!
Daj przepis :)
@walus002 po prostu przesmażasz 2 min na maśle i oliwie to co na zdjęciu dodajesz wina czekasz aż się zagotuje i dodajesz mule. Mule gotujesz 3-5 min aż się otworzą (tych które się nie otworzyły nie jedz)
wcześniej myjesz mule w słonej wodzie, usuwasz wąs, odrzucasz te które nie są zamknięte ani się nie zamykają po puknięciu w coś twardego
https://www.youtube.com/watch?v=-3BStcnV_jw
@SiostraNieZdradziDziewczynaTak dzięki!
Nigdy nie jadłem ani nie robiłem muli ale myślę, że zrobię wkrótce :)
@SiostraNieZdradziDziewczynaTak Widzę, że ktoś się załapał na promkę w Biedrze po 14,99 zł
Spróbuj kiedyś po tajsku, z przyprawą curry i mlekiem kokosowym i sokiem z limonki.
Pięknie. Sam nie robiłem ale jak jestem w Bułgarii to zawsze się nawpierdalam w opór świeżych muli. Pic rel z zeszłego tygodnia.
Zaloguj się aby komentować