Może nie umiem lepić ładnych pierogów ale za to są pyszne i rozpływają się w ustach.

Kapusta z grzybami leśnymi.

#gotujzhejto #jedzenie #upomidora
06f0b7f0-b9b8-4205-8e96-4cbd28253b6b
16

Komentarze (16)

ErwinoRommelo

Ptzecie piekne sa sybulka idealny stopien karamelizacji ummm

SUM

@ErwinoRommelo Proszę z szarpaną wieprzowina

f9269648-822c-45a7-872c-df17c72db4d9
28814c0a-b07a-4e07-aa78-ffd1dbbb7fba
cebulaZrosolu

@SUM ja tam wyznaje zasadę, że w kuchni jest potrzebna odrobina nieładu. W końcu prawdziwe pierogi nie są idealne jak z maszynki, to nie mrożony wyrób garmażeryjny.

SUM

@cebulaZrosolu No wiesz kiedyś każda gospodyni była dumna ze swojej falbanki xD

UmytaPacha

@SUM no ba, jak paszka zrobi falbankę to nie ma wuja we wsi

Fly_agaric

I cieniutkie ciasto? Szanuję i zazdraszczam!

efceka

@SUM Szczypiorek robi robotę. Bardzo ładne okazy. Chociaż osobiście jestem zwolennikiem wrzucania skarmelizowanej tsybulki do farszu, a okraszaniem skwarkami.

SUM

@efceka W środku też jest cebulką a na okrasie więcej cebuli niż skwarków bo kca xD

StaryPijany

Pierogzy mają być pszne, a nie piekne, umawiać się z nimi nie będziesz hehe.

Opornik

@SUM @Fly_agaric również szacun za super cienkie ciasto.

Panda

Jak dla mnie są przepiękne

Mr.Mars

@SUM Wszystko, co dobre jest piękne.

zosiasamosia1

@SUM to ten sam przepis co dałes? mi sie nie chcialo tak cienko rozwalkowac. Moze za slabo wyrobione

SUM

@zosiasamosia1 Tak to samo, ja to wyrabiam robotem planetarnym. Tylko jak cieniutko rozwałkujesz to trudniej falbankę zrobić.

Zaloguj się aby komentować