Kapusta z grzybami leśnymi.
#gotujzhejto #jedzenie #upomidora

Ptzecie piekne sa sybulka idealny stopien karamelizacji ummm
@ErwinoRommelo Proszę z szarpaną wieprzowina
@SUM ummm delicje
@SUM ja tam wyznaje zasadę, że w kuchni jest potrzebna odrobina nieładu. W końcu prawdziwe pierogi nie są idealne jak z maszynki, to nie mrożony wyrób garmażeryjny.
@cebulaZrosolu No wiesz kiedyś każda gospodyni była dumna ze swojej falbanki xD
@SUM no ba, jak paszka zrobi falbankę to nie ma wuja we wsi
I cieniutkie ciasto? Szanuję i zazdraszczam!
@SUM Szczypiorek robi robotę. Bardzo ładne okazy. Chociaż osobiście jestem zwolennikiem wrzucania skarmelizowanej tsybulki do farszu, a okraszaniem skwarkami.
@efceka W środku też jest cebulką a na okrasie więcej cebuli niż skwarków bo kca xD
Pierogzy mają być pszne, a nie piekne, umawiać się z nimi nie będziesz hehe.
@SUM @Fly_agaric również szacun za super cienkie ciasto.
Jak dla mnie są przepiękne
@Panda Thx
@SUM Wszystko, co dobre jest piękne.
@SUM to ten sam przepis co dałes? mi sie nie chcialo tak cienko rozwalkowac. Moze za slabo wyrobione
@zosiasamosia1 Tak to samo, ja to wyrabiam robotem planetarnym. Tylko jak cieniutko rozwałkujesz to trudniej falbankę zrobić.
Zaloguj się aby komentować