Masło wymieszać z czosnkiem i natrzeć gicz cielęca , odstawić do następnego dnia. Następnego dnia mięso przyrumienić, obsypać jarzynami i dusić 1,5 do 2h. Cielęcina lubi czosnek. @moll @UncleFester
#gotujzhejto
Jutro postaram się dać kolejny upgrade;)
edit: Pisałem na szybko bo i przepis byl szybko przekazywany a ręce mam całe w maśle i czosnku;)
#gotujzhejto
Jutro postaram się dać kolejny upgrade;)
edit: Pisałem na szybko bo i przepis byl szybko przekazywany a ręce mam całe w maśle i czosnku;)
W ten sposob bedzie zajmowala mniej miejsca w smietniku #pdk
@paulusll ja też lubię czosnek
Komentarz usunięty
dobrze że nie przewinąłem czym prędzej a zmusiłem się do przeczytania
bo na foto to wygląda jakby muchy jaja złożyły na mięsie (´・‸・ ` )
Zaloguj się aby komentować