Król jest tylko jeden
#sernikzrodzynkami
5a4630e5-6702-4557-adbd-bfca85166c77
Zielonypomidor

@Boskakaratralalala Mamy tą samą kuchnie. Oczywiście bez.

b13ba5e5-88d9-484a-8a20-10a0a3e82962
stacja_orbitalna

Nie da się zrozumieć rodzynek w serniku. Masz piękną, czystą, gładką masę i nagle ktoś myśli "ooo dodam do tego parę dziwnych glutów które i tak nie mają wpływu na smak".

Lime

@stacja_orbitalna no wlasnie w typowym czystym serniku brakuje jakiegos przelamania, niekoniecznie rodzynkowego; bo sernik bez dodatkow, to w sumie taki mniej lub bardziej napompowany twarog na ciescie ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

jasiekbb

Rodzynki mogłyby być w miseczce podane, jak ktoś miałby ochotę na mieszanie ich z sernikiem, to mógłby brać kilka, do każdego kęsa i wyszłoby na jedno. Najlepsze, że przeciwko rodzynkom nic nie mam, nawet lubię je jeść ale NIGDY w serniku!

mickpl

@stacja_orbitalna gładka jednolitą masa zeby broń boże nie poczuć nic innego i jak najszybciej zapchac ryja.

jak parówki z biedronki najtańsze, ten sam poziom

stacja_orbitalna

@mickpl możesz poczuć coś innego, możesz poczuć wiele rzeczy, ale nie rodzynki. no ale jeśli chcesz mieć grudki i coś tam powtykane i to Tobie smakuje, to spoko. Ja sensu w tym nie widzę.

jasiekbb

@Lime na przełamanie w serniku dobry jest spód - ale nie za gruby i nie suchy, a z wierzchu polewa, najczęściej czekoladowa. Do tego kawka i rodzynki w miseczce dla wymagających.

Zaloguj się aby komentować