Kluchy, makarony. Fuj!
Ladies and gentleman i proudly present you...
...
PSTRĄG TĘCZOWY!!!
Przed pieczeniem nacierany przyprawą warzywną, odrobiną soli oraz dodatkiem masła. Pieczony w piekarniku - 180° Przez około 20 minut. Podawany z cytryną i masłem.
Blacha będzie posmarowana lekko olejem, ale czekam aż żona z zakupów wróci, bo okazało się, że olej mi się skończył xD
Niebo w gębie, a przepis tak prosty, że nawet kompletny kuchenny analfabeta umiałby go zrobić. Czyli ja.
Miłego dnia!
#kuchnia #gotowanie #jedzenie
Ladies and gentleman i proudly present you...
PSTRĄG TĘCZOWY!!!
Przed pieczeniem nacierany przyprawą warzywną, odrobiną soli oraz dodatkiem masła. Pieczony w piekarniku - 180° Przez około 20 minut. Podawany z cytryną i masłem.
Blacha będzie posmarowana lekko olejem, ale czekam aż żona z zakupów wróci, bo okazało się, że olej mi się skończył xD
Niebo w gębie, a przepis tak prosty, że nawet kompletny kuchenny analfabeta umiałby go zrobić. Czyli ja.
Miłego dnia!
#kuchnia #gotowanie #jedzenie
@Golden_rule a gdzie zdjęcia po wyjęciu z piekarnika?
@maximilianan będą będą. Na razie skorzystałem z chwili oczekiwania na żonę z olejem i zrobiłem wpis.
@Golden_rule Taka rybka jest wspaniała, a do swojej wersji dorzucam jeszcze krojonego pora na wierzch. Pasuje pięknie. Smacznego!
@Golden_rule Jak papier to olej już nie potrzebny. Smacznego
@Dzienpachniejakpoczatek olej tylko do leciutkiego przesmarowania blachy, żeby podczas pieczenia nie przyleił się do blachy.
Mam ciekawszy przepis. Bede musial go jakos niedlugo uskutecznic
Zaloguj się aby komentować