Kapuśniak gotuję, w ilości jak dla wojska.
Jak zawsze na fristajlu i wychodzi coś dobrego.
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby moje wynalazki komuś nie smakowały
Baza to rosół drobiowo-wołowy, kapusta młoda - pół na pół z kiszoną, cebulka przypalana, papryka, pieczarki, włoszczyzna, ziemniaki, czosnek i przyprawy, w tym obowiązkowy sos sojowy i kwiat gałki muszkatołowej.
I teraz może kogoś zaskoczę, ale bez mięsa.
Dobije białko czerwoną soczewicą i zagęszczę pomidorami z puszki i zasmażką.
Głodny jestem jak świnia, bo cały dzień remont cisnąłem, ale jeszcze z pół godzinki i będzie szamane.
#gotujzhejto
Jak zawsze na fristajlu i wychodzi coś dobrego.
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby moje wynalazki komuś nie smakowały
Baza to rosół drobiowo-wołowy, kapusta młoda - pół na pół z kiszoną, cebulka przypalana, papryka, pieczarki, włoszczyzna, ziemniaki, czosnek i przyprawy, w tym obowiązkowy sos sojowy i kwiat gałki muszkatołowej.
I teraz może kogoś zaskoczę, ale bez mięsa.
Dobije białko czerwoną soczewicą i zagęszczę pomidorami z puszki i zasmażką.
Głodny jestem jak świnia, bo cały dzień remont cisnąłem, ale jeszcze z pół godzinki i będzie szamane.
#gotujzhejto
Aleś pan mi ślinianki pobudził, na to powinien być jakiś paragraf
@Piechur Co ja mam powiedzieć, jak mi tu zapachy kręcą śrubę w brzuchu?
Zaloguj się aby komentować