Kapuśniak gotuję, w ilości jak dla wojska.

Jak zawsze na fristajlu i wychodzi coś dobrego.
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby moje wynalazki komuś nie smakowały

Baza to rosół drobiowo-wołowy, kapusta młoda - pół na pół z kiszoną, cebulka przypalana, papryka, pieczarki, włoszczyzna, ziemniaki, czosnek i przyprawy, w tym obowiązkowy sos sojowy i kwiat gałki muszkatołowej.
I teraz może kogoś zaskoczę, ale bez mięsa.
Dobije białko czerwoną soczewicą i zagęszczę pomidorami z puszki i zasmażką.

Głodny jestem jak świnia, bo cały dzień remont cisnąłem, ale jeszcze z pół godzinki i będzie szamane.

#gotujzhejto
acae637f-ef0e-40c1-9a7b-517f86b0897e
Piechur

Aleś pan mi ślinianki pobudził, na to powinien być jakiś paragraf

Gepard_z_Libii

@Piechur Co ja mam powiedzieć, jak mi tu zapachy kręcą śrubę w brzuchu?

Zaloguj się aby komentować