@Tylko-Seweryn otwórz pod wodą
@maximilianan to coś daje?
@vinclav tak po prostu trzeba. Dodatkowo wyplukac zawartosc. Inaczej smrod jest taki, ze hohoho
@maximilianan ryba musi jebac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vinclav Daje, zasięg smrodu zmniejsza się do zaledwie kilku metrów. I szybciej znika.
I wypłucz - @maximilianan ma rację.
@ataxbras a ile bez wrzucenia pod wodę ma zasięgu?
@Tylko-Seweryn Z wiadomości z trzeciej ręki (znajomy Szwed, co nie posłuchał starszych), całkiem sporo - pewnie ze 20 metrów. Woda zabiera część smrodotwórczych substancji.
@ataxbras to biorę telefon z lepszym zoomem xd
@Tylko-Seweryn Dobry pomysł
@maximilianan znam ludzi co próbowali takie "smakołyki" i zawsze mnie zastanawia
to smakuje jak gówno
jakim cudem wiedzą jak smakuje gówno?
@SuperSzturmowiec Rip in Peace
@slynny_skorpion Azjaci zjedzą wszystko
@vinclav czekaj, nie zakumałem mocium panie
@slynny_skorpion no Azjaci potrafią zjeść szczury, taki streetfood.
@vinclav nie gadaj, że kiszone?
daj powąchac
@Tylko-Seweryn nagrywaj
@Tylko-Seweryn ty chory pojebie, weź to nagraj i wrzuć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GucciSlav koniecznie. od 5 lat sie na to szykuję, ale mam zakaz od starej. dobrze, że blisko las.
@Tylko-Seweryn Dziwna ta wazelina
@sawa12721 a jak wiele zastosowan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tylko-Seweryn Żyjecie?
@bori tak
@bori niektórzy np. wolą spleśniały ser. Dla mnie porównywalne do tej ryby. Zwłaszcza jak ten ser się przypiecze. Smród nie do zniesienia.
Ja to z szwagrem beż problemu przy piwku zjedliśmy chlebek z maslem i cebulka
@antypatol a gdzie to jedliście?
@Tylko-Seweryn to dla @kominiorz_sandomierz ?
I jak konsumpcja?
@Tylko-Seweryn Z ugotowanymi ziemniaczkami ze śmietaną są mega
Zaloguj się aby komentować