Pół kilograma wątróbki drobiowej na maśle 🥰
bagietka czosnkowa z Kauflandu
@Lubiepatrzec z oliwkami? Ty zwyrolu
@Sielski_Chlop Oliwki są bardzo słone. Jak możecie to jeść?
@JamesOwens w Polsce takie chujostwo jest. Spróbuj kiedyś oliwek z pestką bez tej zalewy solankowej. Ja mam takie właśnie w Bułgarii
Nie no oliwki są pyszne, zwłaszcza zielone i watrobka jest pokarmem bogów, ale łączyć te smaki to ekstrawagancja w czystej formie. Choć raczej nie stanowić będzie problemu dla żołądka.
@Pan_Wiesio w Polsce również są oliwki bez zalewy solankowej (inna zalewa) wraz z pestką. Są lepsze, to fakt ale trudno je wykorzystać do sałatki czy innych dań ponieważ trudno usunąć pestkę
@Blask no to nieźle, ja nie spotkałem takich, jak mieszkałem w PL
Wątróbka, oliwki, kefir... miłej przygody na kiblu
@PinkSushi nie tym razem.
@Lubiepatrzec Elegancko. Ostatnio robiłem z przepisu Pascala wątróbke z masłem orzechowym, brzmi pojednanie ale smakuje wybornie.
Zaloguj się aby komentować